dinsdag 29 maart 2011

Na 5 maanden weer even terug op Cyprus

Van 19 tot 28 maart konden we weer even genieten op Cyprus. In oktober hadden we met Nico, Nel, Matthijs en Joke Cyprus ook al onveilig gemaakt, en rond de Kerst waren John, Mariska en Thijs in Nederland. En uiteraard via Skype hebben we bijna dagelijks een inkijkje in de Pyrgos residence.
Omdat dit de blog van Thijs is, hier een paar fotootjes van de jongeheer. Wat is tie al weer groot en veel wijzer geworden. Eten en drinken is dan ook z'n hobby, hij heeft zelfs al twee ondertanden waarmee een boterham met korst en al in no time naar binnen wordt gewerkt. Mariska  maakt warm en koud de lekkerste dingen voor hem klaar, er is maar heel weinig waar het mondje niet enthousiast voor open gaat !
Sinds een paar weken gaat Thijs voor 3 dagen per week naar een Cypriotische creche, waar hij als jongste reuze verwend wordt. In vergelijking met z'n Cypriotische leeftijdsgenootjes valt z'n grootte en z'n blonde haar op. Overal waar je met hem komt heeft Thijs veel bekijks. Hij is altijd vriendelijk, huilt bijna nooit en verwent iedereen die hem aandacht geeft met een stralende glimlach. Ook verbaal begint hij van zich te laten horen, maar echt verstaanbare klanken komen er nog niet uit.
De maxi-cosi waar hij als baby bijna in verdronk, begint nu echt te klein te worden.  Na het nodige passen en meten in de Peugeot cabrio is er eindelijk een autostoel gevonden waar meneer vorstelijk in getransporteerd kan worden. En voor tochten te voet is een soort draagstoel aangeschaft, die op de rug van papa of mama gemonteerd wordt en van waaruit de wereld op een voor Thijs relaxte wijze bekeken wordt.
Helaas vloog onze tijd op Cyprus voorbij en voor we het wisten zaten we al weer in het vliegtuig terug.
Tot de volgende keer !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten